Al uw medewerkers goed uitgelicht online

Met krachtige profielfoto’s op Linkedin maakt u het verschil!
Ook ideaal voor de website of brochure van uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Een reactie op “Portretfotografie

  1. Erno Schaakxs, 
senior legal consultant

: “Milko is een vakman die de artistieke lat voor zichzelf zo hoog mogelijk legt. Hij bedenkt steeds nieuwe concepten die hij vervolgens op voortreffelijke wijze uitvoert. Milko weet zijn onderwerp steeds in de meest natuurlijke situatie te “vangen”. Het maakt niet uit of het om een stilleven, een zakelijke portret, een documentaire of een groepsportret gaat, Milko onderscheidt zich door zijn kenmerkende stijl van andere fotografen wat telkens weer leidt tot een prachtig resultaat. 
Ik kan Milko daarom bij iedereen aanbevelen die een gepassioneerde en vakkundige fotograaf zoekt.”

    Like

Reacties zijn gesloten.